Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ

Goto down 
+3
Naruto999
W!tekS
tom
7 posters
AutorZpráva
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ Empty
PříspěvekPředmět: PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ   PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ EmptySat May 12, 2007 10:36 pm

Je tu už 130 registrovaných,ale aktivnách je vás tu jenom 5 - 10.Někdy se tu objeví někdo,kdo něco potřebuje,nebo něco nabízí,ale chci se zeptat,proč nejste stálými uživately fóra?Proč jenom koukáte a občas něco napíšete?Vážně nás aktivních musí být jenom takováhle hrstka?Připojte se...
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
W!tekS
Moderátor
Moderátor
W!tekS

Poeet p?íspivku : 138
Registration date : 10. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ   PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ EmptyMon May 21, 2007 1:06 pm

bohužel, navštěvuji jiná fora a tady docela umírá,,... občas příjde někdo novej, takže je tu zase chvíli pokec, ale jinak nic..
Návrat nahoru Goto down
Naruto999
Letec
Letec
Naruto999

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 09. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ   PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ EmptySat Jun 09, 2007 10:41 am

Já sem se zaregoval teprve včera ,ale je to tu nej!!!
Návrat nahoru Goto down
narliza
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
narliza

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 05. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ   PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ EmptySun Jun 10, 2007 8:02 pm

když jsem se snažil tak jsem byl za spamer no nic
Návrat nahoru Goto down
Cvak01
Moderátor
Moderátor
Cvak01

Poeet p?íspivku : 187
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ   PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ EmptyMon Jun 11, 2007 6:00 pm

narliza mozna to bylo pro to zes odpovidal na mesic stary topicy , tak se nediv Wink
Návrat nahoru Goto down
zacatecnik
Základní Letec
Základní Letec

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 25. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ   PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ EmptyMon Jun 25, 2007 9:14 pm

zdravim jsem novacek koupil jsem si psp potreboval bych nejake rady treba jestli fw 2.81 je dobry dekuji flower
Návrat nahoru Goto down
zacatecnik
Základní Letec
Základní Letec

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 25. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ   PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ EmptyMon Jun 25, 2007 9:15 pm

moje icq je 484-829-941 flower
Návrat nahoru Goto down
toxcz
Základní Letec
Základní Letec

Poeet p?íspivku : 30
Registration date : 15. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ   PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ EmptyTue Jun 26, 2007 2:52 pm

mno, já mám zásek ve hře 300, má někdo? dohrál někdo? poradí někdo? Smile

konkrétně v nepřátelském campu, jak chcou popravit toho mojeho kamoše, jak je tam executor velitel a ten golem s kyjem a immortal. Vše je oke až na to, že ať se snažím, tak nemůžu zabít toho velitele, vybil jsem je všechny a s ním sem se mořil snad hodinu, ale jakkoliv se mi ho nepodařilo zabít. Je na to nějaká finta a nebo to mám rozbitý? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ   PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ Empty

Návrat nahoru Goto down

PRO VŠECHNY REGISTROVANÉ
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Fórum :: Jen tak...-
Přejdi na: