Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Přenos na pamět kartu

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
O1n1d1r1a
Základní Letec
Základní Letec

Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 05. 05. 07

Přenos na pamět kartu Empty
PříspěvekPředmět: Přenos na pamět kartu   Přenos na pamět kartu EmptyMon May 14, 2007 6:06 pm

prosim vás když sem si udělal video a chci ho dát do PSP do jaké složky nebo kam aby se mi to ukázalo jako video v PSP, kolik souboru se tam má vlastně dát
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

Poeet p?íspivku : 326
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Přenos na pamět kartu   Přenos na pamět kartu EmptyMon May 14, 2007 6:30 pm

O1n1d1r1a napsal:
prosim vás když sem si udělal video a chci ho dát do PSP do jaké složky nebo kam aby se mi to ukázalo jako video v PSP, kolik souboru se tam má vlastně dát

...já to vždycky dával do x:\PSP\VIDEO... a fachalo to...

EDIT: TOPIC PŘESUNUT...
Návrat nahoru Goto down
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

Poeet p?íspivku : 99

PříspěvekPředmět: Re: Přenos na pamět kartu   Přenos na pamět kartu EmptyMon May 14, 2007 9:38 pm

podle toho jake je to video a jak konvertovane Něco se dava do vide něco do x/MP_root/ a podle typu videa do jedne s těch složek
Návrat nahoru Goto down
Cvak01
Moderátor
Moderátor
Cvak01

Poeet p?íspivku : 187

PříspěvekPředmět: Re: Přenos na pamět kartu   Přenos na pamět kartu EmptyTue May 15, 2007 6:27 pm

ee zalezi hlavne na firmware , pokud mas 3.10 a vis tak muzes dat do slozky x:/PSP/VIDEO , pokud ne tak je to do x:/ms_root/100MNAV nebo tak nejak , je to napsany u navodu na xvid4psp
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přenos na pamět kartu   Přenos na pamět kartu Empty

Návrat nahoru Goto down

Přenos na pamět kartu
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» koupim 16GB pametovou kartu do psp
» Koupim Kartu do psp od firmy Sandisk 2 GB a vyse

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru