Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
ToT
Základní Letec
Základní Letec
ToT

Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 14. 04. 07

PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra Empty
PříspěvekPředmět: PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra   PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra EmptyWed Jun 06, 2007 6:13 pm

prosím pomohl by mi někdo mám FW 3.40 a chtěl bych ňáký dowgrade abych mohl hrat ISO a CSO hry ... viz na www.neutral.snadno.eu bounce dík afro
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Prohlížeč

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 06. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra   PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra EmptyWed Jun 06, 2007 6:14 pm

ToT napsal:
prosím pomohl by mi někdo mám FW 3.40 a chtěl bych ňáký dowgrade abych mohl hrat ISO a CSO hry ... viz na www.neutral.snadno.eu bounce dík afro
Ja vim jedine s takto vysokeho FW udelat Custom FW, ktery ma vlastnosti FW1.50 a zaroven 3.40...
Návrat nahoru Goto down
M4DD M4XX
Zastupitel Seržanta
Zastupitel Seržanta
M4DD M4XX

Poeet p?íspivku : 172
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra   PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra EmptyWed Jun 06, 2007 9:22 pm

no, tak ho zahoď s timhle FW nic neuděláš, nejde downgrade, jediný, co ti poradim je brick a reklamace
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra   PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra Empty

Návrat nahoru Goto down

PSP -> dowgrade 3.40 na nějaký jiny FW na který se dá hra
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: PSP :: Problémy-
Přejdi na: