Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

OVLÁDÁNI TV S PSP!!!

Goto down 
+3
Kapr12
Mr.X_
shadow
7 posters
AutorZpráva
shadow
Moderátor
Moderátor
shadow

Poeet p?íspivku : 109
Registration date : 11. 07. 07

OVLÁDÁNI TV S PSP!!! Empty
PříspěvekPředmět: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyFri Jul 13, 2007 1:59 pm

UNIVERSAL REMOTE CONTROL

1)PŘIPOJTE PSP K PC A STÁHNĚTE SI TOTO

http://rapidshare.com/files/29128250/ACMMAN.rar
(KDYŽ TENTO ODKAZ NEPUDE NAPIŠTE MI JA VÁM POŠLU JINÝ!!)

2)V archívu jsou dvě složky a to PSP a remotes. Ve složce PSP/GAME v archivu jsou složky UR a UR_~1%. Ty nakopírujte do složky na vaší kartě (v mém případě Vyměnitelný disk F:/) F:/PSP/GAME150

3)TU SLOŽKU REMOTES V ARCHIVU NAKOPÍRUJTE ROVNOU NA KARTU (TAM KDE MÁTE SLOŽKY ISO,PSP,ATD…..

4)TEĎ MŮŽETE PSP ODPOJIT OD PC.V PSP JDĚTE DO GAME/MEMORY STICK A SPUSŤTE TEN PROGRAM INFRARED REMOTE

5)TEĎ KDYŽ JSTE V TOM PROGRAMU TAK ZMÁČKNĚTE L A TEĎ TAM BUDETE MÍT NABÍDKU ZNAČEK TELEVIZÍ.VYBERTE ZNAČKU VAŠÍ TELEVIZE.POTOM CO VYBERETE ZNAČKU TELEVIZE TAK SE PODÍVEJTE NA VÁŠ OVLADAČ K TELEVIZI!KDYŽ OTEVŘETE KRYT OD BATERIE BUDETE TAM MÍT KOD PRO VAŠÍ TELEVIZI!!!JSOU I PŘÍPADY KDY JE TENTO KOD UMÍSTĚNÝ POD BATERKOU!!!!MŮJ KOD NA MOU TELEVIZI JSEM NENAŠEL TAKŽE JSEM MUSEL SKOUŠET JAKÝ JINÝ KOD PUDE A NAKONEC JSEM SE TREFIL!!!TAKŽE AŽ KOD ZVOLITE TAK NABIDKA ZAJEDE!!!!PAK MUSÍTE DÁT (R) A TAM SI VYBERTE JEDNOTLIVÉ PŘÍKAZY K JEDNOTLIVÝM TLAČÍTKUM!!TED NAJEDTE NA JEDNOTLIVÉ PŘÍKAZY A ZMÁČKNĚTE !!!!!!ČTVEREČEK!!!!!!! A PŘIŘAĎTE JAKÝKOLIV TLAČÍTKO KE ZVOLENÉ PŘEDVOLBĚ!!!

6)AŽ BUDETE MÍT PŘIPOJENÉ PŘEDVOLBY K TLAČÍTKUM TAK ZMÁČKNĚTE SELECT A ULOŽTE TO K JEDNOTLIVÝMU ČÍSLU VÁŠ PROFIL!NAJEĎTE NA NĚJAKÉ ČÍSLO A ZMÁČKNĚTE !!!!!!!TROJÚHELNÍK!!!!!!!!!TIMTO ZPŮSOBEM TEN PROFIL ULOŽÍTE!!!
PAK KDYŽ TO ZNOVU PAK ZAPNETE TEN PROGRAM TAK STAČÍ JEN VYBRAT PROFIL S VAŠIM NASTAVENÍ A POTVRĎTE TO KŘÍŽKEM !!!

TAK A TEĎ MŮŽETE PŘEPÍNAT TELEVIZI OSTOŠEST

Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

Poeet p?íspivku : 326
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyFri Jul 13, 2007 8:46 pm

no nic... ale tohle už tu jednou je...

a ještě je to kopírovaný z cizího fóra...

no fuj...
Návrat nahoru Goto down
shadow
Moderátor
Moderátor
shadow

Poeet p?íspivku : 109
Registration date : 11. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyFri Jul 13, 2007 9:02 pm

Lumpy napsal:
no nic... ale tohle už tu jednou je...

a ještě je to kopírovaný z cizího fóra...

no fuj...

to tedy není zkopírovaný!!!!!!

a navíc to mám dopodrobna než ty!!
Návrat nahoru Goto down
Kapr12
Starší Letec
Starší Letec
Kapr12

Poeet p?íspivku : 128
Registration date : 17. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptySat Nov 17, 2007 2:28 pm

me ten program nefakci na slimakovi a deto vubec nanem?? Crying or Very sad Crying or Very sad
ale inak lol!
Návrat nahoru Goto down
http://mujboard.cz/fingerboard/
#$%@!
Prohlížeč

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 28. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyFri Dec 28, 2007 11:33 am

dal bych tam ještě obrázky
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

Poeet p?íspivku : 326
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyFri Dec 28, 2007 6:42 pm

Kapr12 napsal:
me ten program nefakci na slimakovi a deto vubec nanem?? Crying or Very sad Crying or Very sad
ale inak lol!

LOOOL!!!! slimák vůbec nemá infraport...
Návrat nahoru Goto down
Black
Základní Letec
Základní Letec
Black

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 07. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyThu Feb 07, 2008 5:46 pm

Mr.X_ napsal:
Kapr12 napsal:
ale inak lol!

jj , SONY na FATku nenaslo zadne vyuziti

jenom (nasli vyuziti)HB vyvojari
Návrat nahoru Goto down
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyThu Feb 07, 2008 5:49 pm

Black napsal:
Mr.X_ napsal:
Kapr12 napsal:
ale inak lol!

No,ale jak je vidět tak pro klávesnici s IRDA se to vyplatilo... Teď se musí na klávesnici pro PSP Slim ještě tak rok čekat.
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
Black
Základní Letec
Základní Letec
Black

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyThu Feb 07, 2008 7:45 pm

:::::zawy::::: napsal:
Black napsal:
Mr.X_ napsal:
Kapr12 napsal:
ale inak lol!

No,ale jak je vidět tak pro klávesnici s IRDA se to vyplatilo... Teď se musí na klávesnici pro PSP Slim ještě tak rok čekat.

podle me to ani nebude , kdyz PSP je herní konzole a pokud chces PSP s klavesnici si kup notebook ! Very Happy lol!
Návrat nahoru Goto down
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyThu Feb 07, 2008 8:36 pm

Rozdíl mezi NTB a PSP je cca 20 - 25 tis. takže já mám jasno. Jestli nějáký pracháč má na oboje,tak prosím...
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
Black
Základní Letec
Základní Letec
Black

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptyThu Feb 07, 2008 9:31 pm

:::::zawy::::: napsal:
Rozdíl mezi NTB a PSP je cca 20 - 25 tis. takže já mám jasno. Jestli nějáký pracháč má na oboje,tak prosím...

Ja chci jenom rict , ze PSP je HERNI konzole
Návrat nahoru Goto down
The Low

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 20. 04. 08

PříspěvekPředmět: potřebuju poradit   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! EmptySun Apr 20, 2008 4:45 pm

zdáááár všichni.............mam problém............prosím neporadíte něgdo s tim ovládáním televize???...................nevím co mam udělat stěma složkama atd.............prosím poraďte
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: OVLÁDÁNI TV S PSP!!!   OVLÁDÁNI TV S PSP!!! Empty

Návrat nahoru Goto down

OVLÁDÁNI TV S PSP!!!
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: PSP :: Návody-
Přejdi na: