Tak aby byla sranda,tak sem dávejte nějaké vtipy!
Tak jsme si psali s myc0e přes icq a ja mu napsal pár vtipů tak mi řekl abych založil takovýto topic!takže doufám,že se pobavíte!Tak já začnu!
1)
Policista zastaví řidiče na dálnici u Plzně a předává mu obálku: "Jelikož jste měl správně připevněn bezpečnostní pás, v rámci osvětové akce pro bezpečnost silničního provozu vyhráváte 10 000 Kč. Co s tou výhrou udeláte?" Řidic odpoví: "Asi se někam přihlásím do autoškoly a udělám si řidičský průkaz." Manželka ho přerusí: "Pane policisto, neberte ho vázne, takhle hloupé vtipy má vždycky, když se opije." Křik vzbudí dalsího cestujícího v autě, který prohlásí: "Říkal jsem vám, ze s tím kradeným autem daleko nedojedeme." Z kufru se ozve: "To uz jsme za hranicemi?"
2)
Plave chlápek v rybníku a najednou uslyší tenký hlásek: "Plus dvě nebo minus dvě?" Nevnímá to a plave dál... Po chvilce zase: "Plus dvě nebo minus dvě?" Chlápek se naštve a řekne: "Plus dvě." Vyleze z rybníku a zjistí, že má čtyři koule. Tak si řekne - vlezu zpátky a řeknu minus dvě. Vleze do vody a ozve se: "Plus čtyři nebo minus čtyři?"
3)
Zajmou indiáni Čecha, Němce a Rusa. Každému dají podmínku,že když jim přinesou jejich nejoblíbenější ovoce, nesnědí je. Němec si přinese jabka. Indiáni mu je začnou cpát do zadku. Němec hrozně řve... Čech si přinese pomeranče. Indiáni mu je začnou cpát do zadku a Čech se hrozně chechtá. "Copak tebe to nebolet?" ptají se indiáni. "Ale jo, bolí to jak sviňa, ale Rus si nese meloun!"
4)
Chlapík si po obede v restauraci prdne.
Strasne se stydi, a tak, aby zakryl co se stalo, trochu zavrze zidli.
Nahne se k nemu chlapik odvedle a rika:
"Uplne jiny zvuk, co ?"
5)
Jede Trabant po dálnici D1 a najednou mu dojde benzín. Řidič zastaví a čeká, až ho někdo vezme do vleku. Zastaví mu řidič se
Škodovkou 120 a chvíli ho vleče. Po chvíli se však na Škodovce něco porouchá a musí také zastavit. Po chvíli čekání zastaví řidič s Volvem, zhodnotí situaci a říká: "Jak to vidím, tak Vás klidně vezmu na lano oba dva."
Řidič Trabantu jen jemně poznamená: "Ale kdybyste jel moc rychle, tak já na vás zatroubím, a vy zpomalíte, ano?" "Spolehněte se", odvětí řidič Volva .
Tak tedy vyjedou.
Na dálnici D1 u radaru, kolem kterého právě projeli, šťouchne jeden policista podřimujícího kolegu a s vyjeveným obličejem se ho ptá:
"Viděl jsi to?"
Druhý odpoví: "Ne."
"Představ si, že tu teď projelo Volvo stoosmdesátkou!"
"No a? Kvůli tomu mi snad nemusíš budit."
"No jo, ale za ním jela úplně stejnou rychlostí škodovka sto dvacítka!"
"Fakt, jo?"
"A to ještě není všechno: Za nima lítal trabant od jedné strany silnice k druhé a troubil, že je chce předjet!"
6)
Starší pán se v tramvaji táže mladíka:
-Nejsi Číňan?
-Cože? Děláte si legraci?
-Ale kdepak,určitě si Číňan!
-Nejsem!
-A není tvoje matka Číňanka?
-Ne!
-Ale otec ano...
-Ani otec ne!!
-No ale ty jsi určitě Číňan!
-Tak dobře...-vzdává to mladík-Jsem Číňan!
-Tak vidíš! A přitom jako Číňan vůbec nevypadáš...
7)
John pozval svoji matku na veceri. Behem vecere si matka nemohla nevsimnout, ze jeho spolubydlící Julie je velmi pekná. Uz dlouho mela podezrení,ze John má se svojí spolubydlící vztah, a ted byla jeste zvedavejsí. Pri jídle proto sledovala jejich reakce, snazila se zjistit, zda je mezi Johnem a jeho spolubydlící neco víc nez jen pohledy. Jako by cetl její myslenky, John povídá: 'Já vím, co si musís myslet, ale mohu te ujistit, ze Julie a já jsme skutecne jen spolubydlící!' Asi o týden pozdeji prisla Julie za Johnem a povídá: 'Od té doby, co tu byla tvoje matka na veceri, nemohu najít tu krásnou stríbrnou naberacku na omácku. Myslís, ze ji mohla sebrat??' John povídá: 'Sice o tom pochybuji, ale pro jistotu ji napísu.' Sedl si a napsal: Milá mami, já netvrdím, ze jsi z mého bytu sebrala naberacku na omácku, ani netvrdím, ze jsi ji nesebrala. Faktem vsak zustává, ze ode dne, kdy jsi tu byla na veceri, naberacka chybí. S láskou John. O pár dní pozdeji dostal John od své matky dopis a v nem stálo: Drahý synu, já netvrdím, ze s Julií spís, ani netvrdím, ze s Julií nespís. Faktem vsak zustává, ze kdyby spala ve své vlastní posteli, tak by v ní uz dávno tu naberacku na omácku nasla. S láskou máma.
8 )
Mami vánoční stromeček hoří.
Neříká se že hoří ale že svítí.
Mami záclony už taky svítí..
9)
Leží děda a bába v posteli.Bába najednou na dědka-ty dědku na co si myslel když sme to dělali poprví.Děda se otočí a povídá jí.No že ti vyšukám mozek a vysaju kozy.No a jak to vidíš teď.A děda se jen odvalí vzdychne že se mi to docela povedlo.