Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

CZshare poradte pls

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
sascha
Letec
Letec
sascha

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 26. 06. 07

CZshare poradte pls Empty
PříspěvekPředmět: CZshare poradte pls   CZshare poradte pls EmptyMon Aug 13, 2007 11:45 am

Cau poradte mi pls nekdo jak na ten CZshare skousel sem to pres navod co tady je a kdys chcu naky ten film tak to napise cosi ,,CZshare byspasser,, PLS poradte Exclamation Question
Návrat nahoru Goto down
MaRa
Základní Letec
Základní Letec

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 31. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: CZshare poradte pls   CZshare poradte pls EmptyMon Aug 13, 2007 6:02 pm

sascha napsal:
Cau poradte mi pls nekdo jak na ten CZshare skousel sem to pres navod co tady je a kdys chcu naky ten film tak to napise cosi ,,CZshare byspasser,, PLS poradte Exclamation Question

tak si porid profi ne?? vzdyt to nejni tak drahy....dat 100Kc za 18 gb na stahovani mi prijde v poho Wink
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

Poeet p?íspivku : 326
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: CZshare poradte pls   CZshare poradte pls EmptyTue Aug 14, 2007 9:29 pm

sascha napsal:

jéžíš... co je na tom k nepochopení??? to ti mam psát jako pro dementa? je tam snad návod ne?

když tu stránku otevřeš, tak ti to tam napíše czshare bypasser... a pod tim máš okýnko, kam napíšeš odkaz... kolik ti je? 5? že to nějak nepobíráš...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: CZshare poradte pls   CZshare poradte pls Empty

Návrat nahoru Goto down

CZshare poradte pls
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» poradte pls
» Czshare.com
» Poradte PLS