Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry?

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Tunings

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 30. 08. 07

Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry? Empty
PříspěvekPředmět: Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry?   Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry? EmptyThu Aug 30, 2007 12:49 pm

Ahoj všem chci se zeptat,příští měsíc si chci koupit to nové PSP odtud:http://www.playcentrum.cz/sony-psp-slim-black-new-431501.htm Ale nechápu to frimware jaký bych měl mít abych si mohl zahrát ztahované hry z netu? Moc všem díky! Smile
Návrat nahoru Goto down
Cvak01
Moderátor
Moderátor
Cvak01

Poeet p?íspivku : 187
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry?   Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry? EmptySun Sep 02, 2007 7:22 pm

Je to jedno Wink nej by bylo mit fw do 2.71 , protoze to si muzes downgradnout bez cehokoliv (bez druhyho PSP / Lumines / GTA ) , ale kdyz budes mit fw nad 2.71 tak potrebujes nekoho s psp aby ti udelal Pandoru Smile
Návrat nahoru Goto down
M4DD M4XX
Zastupitel Seržanta
Zastupitel Seržanta
M4DD M4XX

Poeet p?íspivku : 172
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry?   Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry? EmptyTue Sep 04, 2007 9:44 pm

kup si růžový,na tom pudou nejlíp
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry?   Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry? Empty

Návrat nahoru Goto down

Jaký mám koupit PSP? aby mi na tom šli hry?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Koupim PSP (poradte prosim jaky?)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: PSP :: Problémy-
Přejdi na: