| NOvé PSP...mám si ho koupit?? | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Pino Základní Letec
Poeet p?íspivku : 10 Age : 34 Registration date : 02. 10. 07
| Předmět: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Tue Oct 02, 2007 4:09 pm | |
| četl jsem Vaše články ohledně novýho PSPčka, ale zjistil jsem že momentálně není dobrý si ho koupit... říkáte, že na to budou jiné hry... jiný software atd.. já si podle nejnowejsich info. na netu myslím ze na PSP se nic nemení, je tam pouze navíc video vystup.. a taky je to o neco malo lehci... myslite si teda, ze si mam radsi koupit tu starou dobrou verzi?? muzete mi tedy neco doporucit?? | |
|
| |
W!tekS Moderátor
Poeet p?íspivku : 138 Age : 31 Registration date : 10. 03. 07
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Tue Oct 02, 2007 10:06 pm | |
| Určitě kup... hlavně PSP FAT ( starý ) se už hůř shání, jinak u Slima jdou v pohodě ISO hry, jenom potřebuješ na DG ( downgrade ) někoho s PSP FAT.... Každopádně duporučuji a ohledně toho TV výstupu.. ten se v ČR ještě neprodává, zatim ho můžeš koupit jenom na eBay popř. PlayAsia | |
|
| |
shadow Moderátor
Poeet p?íspivku : 109 Registration date : 11. 07. 07
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Tue Oct 02, 2007 11:27 pm | |
| Na slimákovi už jdou iso hry???Nebo mám blbé oči? | |
|
| |
Pino Základní Letec
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Wed Oct 03, 2007 3:26 pm | |
| takze, jestli to dobre chapu... koupim si PSP Slim.. ok.. a abych mohl hrat ISO hry potrebuju kamose, kterej ma FAT.. jo a co kdyz nikoho takovyho neznam?? jde to tedy udelat tady prez vas web? a tys uz mel slima v ruce nebo ne... mne zajima jestli teda vsecky tadyty navody atd jsou na Slima stejny.. tak dix | |
|
| |
Pino Základní Letec
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Wed Oct 03, 2007 3:44 pm | |
| jo jeste mam neco... porad se tady mluvi o jakem si Firmwaru.. ja ale netušim co to vlastně je.. a když si budu kupovat PSP tak jak zjistim co tam v tom vlastně mám..? kdybys byl tak hodnej a treba, až si to PSPčko pořídim, jednoduše navedl- co a jak mám udělat, aby mi šlo všeko tak jak má a abych si třeba mohl i stahovat hry nebo něco z netu.. Dix moje icq tady máš napsaný.. takže, když mě uvidíš někdy online tak se moheš ozvat... | |
|
| |
W!tekS Moderátor
Poeet p?íspivku : 138 Age : 31 Registration date : 10. 03. 07
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Wed Oct 03, 2007 10:35 pm | |
| shadow: No už jenom asi měsíc... - - - - Pino: Přesně, potřebuješ někoho s FAT, pokud nikoho takového nemáš, tak si např. dej inzerát, že sháníš někoho v okolí tvého bydliště a musíš doufat že se někdo objeví, popř zajet do Prahy tam se někdo najde 100%. Firmware: To je to "na čem PSP běží". Jsou dva druhy FW: Originální od Sony - nejdou hrát ISO hry, koukat na filmy ve vysokém rozlišení, hrát Homebrew hry a aplikace atd atd... 2. FW je Custom Firmware - hackeři vzali Sony FW a upravily ho tak, aby na něm šlo vše co jsem řek vejš, ale dostaneš se na něj jedině z jiýho CF nebo z FW 1.5. Jinak já si budu v sobotu objednávat přes známýho PSP Slim FF limited edition z eBaye, je to limitovaná edice ( je jich jen 77 777 ) + k tomu AV kabel. Takže potom určitě dám fotos, popř napíšu nějakou menší recenzi | |
|
| |
tom Admin
Poeet p?íspivku : 506 Age : 33 Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Wed Oct 03, 2007 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Pino Základní Letec
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Thu Oct 04, 2007 8:44 am | |
| jo.. takze jestli dobre chapu, tak si musim poridit slimaka co ma fw 1,5.. a kdyz si to budu kupovat, tak se dozvim co tam je vevnitr nainstalovany? jinak to s nekym kdo ma FAT bych to mel zmaknout.. jsem z Liberce a odsud je jeden vas moderator, tak uz jsem ho informoval.. a v "Prahe" jsem na skole.. takze to nejak zmaknu.. dik moc.. tak snad tady bude od tebe mensi clanek driv nez si to poridim.,. ale nevim jestli to vydrzim, pac sem se do toho PSPcka tady strasne zamiloval.. | |
|
| |
tom Admin
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Thu Oct 04, 2007 12:54 pm | |
| No chápeš to krapet špatně. Doporučuji ti prohlídnout si náš blog. Je tam všechno i pro úplně záčátečníky hezky pohromadě a hlavně přehledně! Návod pro začátečníky jsem dělal sám (jako skoro všechny),kdyžtak se tam porozhlídni více a o PSP budeš vědět všechno. http://playstation-portable.blog.cz/0701/psp-zaklady | |
|
| |
tom Admin
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? Thu Oct 04, 2007 1:04 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: NOvé PSP...mám si ho koupit?? | |
| |
|