Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Problém s downloadem

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Naruto999
Letec
Letec
Naruto999

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 09. 06. 07

Problém s downloadem Empty
PříspěvekPředmět: Problém s downloadem   Problém s downloadem EmptySat Nov 24, 2007 1:11 pm

sry ale není to k psp tématu.prostě vždycky asi po 1 hodině se mi zastaví stahování z internetu přes prohlížeče což není moc dobré ,protože většinou mi soubory trvají stáhnout asi cca 1:30 je to takto stahuju třeba 120 mb soubor stáhne se třeba 91 mb a pak nic okénko a download pořád jede ,ale nic se nestahuje nevíte plz co s tím mám dělat??
Návrat nahoru Goto down
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Problém s downloadem   Problém s downloadem EmptySat Nov 24, 2007 8:45 pm

Zkus si stáhnut novej prohlížeč a nebo ho jednoduše přeinstalovat.
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
Naruto999
Letec
Letec
Naruto999

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 09. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Problém s downloadem   Problém s downloadem EmptySun Nov 25, 2007 1:01 pm

ok díky
Návrat nahoru Goto down
W!tekS
Moderátor
Moderátor
W!tekS

Poeet p?íspivku : 138
Registration date : 10. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Problém s downloadem   Problém s downloadem EmptyFri Nov 30, 2007 10:36 pm

A nemáš problémy s připojením.. ?
Nebo může být chyba na straně toho serveru ze kterého stahuješ... Zkus stáhnout IE, Operu a FireFox a zkusit to..
Návrat nahoru Goto down

Problém s downloadem
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s FW 3.40 OE-A
» psp problem

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: PSP :: Problémy-
Přejdi na: