|
|
|
| Velmi rychlé torrenty | |
| | Autor | Zpráva |
---|
tom Admin
Poeet p?íspivku : 506 Age : 33 Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Velmi rychlé torrenty Thu Nov 29, 2007 7:05 pm | |
| Rád vás informuji o tom,že na adrese,která je dole napsaná se každým dnem aktualizují ty nejrychlejší torrenty,které můžete na PSP stáhnout. Jde o klasický seznam nejnovějších PSP her ke stažení,akorát je uspořádán od největšího po nejmeší podle tzv. seedů což je počet lidí,kteří určitou hru stahují. Čím je jejich počet větší,tím rychleji probíhá stahování. - kód:
-
http://www.mininova.org/sub/158/seeds | |
| | | Mr.X_ Admin
Poeet p?íspivku : 326 Age : 33 Registration date : 03. 03. 07
| Předmět: Re: Velmi rychlé torrenty Fri Nov 30, 2007 8:44 pm | |
| seeder je ten, kdo to uploaduje... ten kdo downloaduje je peer nebo leecher... | |
| | | metuj Anonymní
| Předmět: Re: Velmi rychlé torrenty Fri Nov 30, 2007 11:14 pm | |
| Ja to jeste trosku upresnim:-)
Seed Peer = uživatel který má kompletní kopii torrentu a distribuje dál.
Peer = uživatel, který má puštěný BitTorrent klient na PC. Obvykle je peerem nazýván ten, kdo nemá kompletně stažený torrent.
Leech Peer = uživatel, který nemá kompletně stažený torrent.
Jinými slovy peerové jsou všichni, kdo mají torrent v jakémkoli stádiu puštěný v PC. |
| | | Mr.X_ Admin
| Předmět: Re: Velmi rychlé torrenty Sat Dec 01, 2007 7:29 pm | |
| - metuj napsal:
- Ja to jeste trosku upresnim:-)
Seed Peer = uživatel který má kompletní kopii torrentu a distribuje dál.
Peer = uživatel, který má puštěný BitTorrent klient na PC. Obvykle je peerem nazýván ten, kdo nemá kompletně stažený torrent.
Leech Peer = uživatel, který nemá kompletně stažený torrent.
Jinými slovy peerové jsou všichni, kdo mají torrent v jakémkoli stádiu puštěný v PC. to je blbost... žádnej seed peer, ani leech peer neni... kde jsi to prosimtě sehnal? | |
| | | metuj Anonymní
| Předmět: Re: Velmi rychlé torrenty Sun Dec 02, 2007 1:51 am | |
| Nemusel jsem to nikde shanet, protoze jsem to znal;-) Pokud bys to ale chtel nekde sehnat ty, tak treba zde: http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/194846-bittorrentA proc jsem napsal, ze kazdy je peer? Protoze je to peer to peer sit;-) A jeste poznamka. Technicky - pokud jsi seed, tak torrent soubor neuploadujes, nybrz sdilis;-) |
| | | Mr.X_ Admin
| Předmět: Re: Velmi rychlé torrenty Sun Dec 02, 2007 7:38 pm | |
| - metuj napsal:
- Nemusel jsem to nikde shanet, protoze jsem to znal;-) Pokud bys to ale chtel nekde sehnat ty, tak treba zde: http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/194846-bittorrent
A proc jsem napsal, ze kazdy je peer? Protoze je to peer to peer sit;-)
A jeste poznamka. Technicky - pokud jsi seed, tak torrent soubor neuploadujes, nybrz sdilis;-) no to je jasný že sdílim jinak leech peer, seed peer... to se vůbec nepoužívá... peer: ten kdo soubor nemá komplet a buď sdílí nebo nesdílí seed: má komplet soubor a sdílí... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Velmi rychlé torrenty | |
| |
| | | | Velmi rychlé torrenty | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|