Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Prodám Gta Lcs Nepatchovane

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

Poeet p?íspivku : 99
Registration date : 03. 03. 07

Prodám Gta Lcs Nepatchovane Empty
PříspěvekPředmět: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptySun Mar 04, 2007 9:47 pm

Je to s možnosti dowgrade. Cenu nabídněte Klidně pošlu poštou nebo Havířov, Český Těšín osobka
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

Poeet p?íspivku : 326

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptySun Mar 04, 2007 10:03 pm

dal bych ti 5oo... co ty na to?
Návrat nahoru Goto down
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptySun Mar 04, 2007 11:29 pm

to si ho radši necham Mam svoji představu o ceně a nebudu ji pouštět ven Uvidim kolik mi příjde nabídka A pokud se nenaplni představa tak si ho necham
Návrat nahoru Goto down
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptySun Mar 04, 2007 11:50 pm

Nechci nikomu tady kazit představy,ale já jsem rád když hru prodám za 500Kč.Někde v autorizovém obchodě mi i nabízel 400Kč!Myslím,že za víc to nerubneš...Je to optimální cena.
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyMon Mar 05, 2007 12:57 am

hoši nic proti ale na G4Y se prodava bežně za 800 Je to totiž jediný způsob jak dělat downgrade z fw 2.81 a vyšší
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyMon Mar 05, 2007 7:22 pm

vampix napsal:
hoši nic proti ale na G4Y se prodava bežně za 800 Je to totiž jediný způsob jak dělat downgrade z fw 2.81 a vyšší

ne... dělam si řiť. zkoušel jsem, jak moc znáš ceny... 8oo by byla cena tak akorát, jenže zatim mam jenom 5oo... nechtěl bys mi to jenom pučit? přes poštu... je na mě spoleh...
Návrat nahoru Goto down
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyMon Mar 05, 2007 7:26 pm

Laughing Jsem zvědavej na rozhodnutí Wink
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyMon Mar 05, 2007 7:31 pm

Admin napsal:
Laughing Jsem zvědavej na rozhodnutí Wink

no to já taky... zkoušel jsem se domlouvat s Jirimem z g4y... taky se nevyjádřil... jinak poslední záchrana je M4DD M4XX... ale až za tejden Sad Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyMon Mar 05, 2007 7:43 pm

hoši klidně vám to půjčim Když se zastavite ke mně a udělate si Dwg u mně Nikam neposilam na půjčeni... Vím že jsou i lidi kteři by mi to poslali z5 ale jistotka je jistotka
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyMon Mar 05, 2007 7:52 pm

vampix napsal:
hoši klidně vám to půjčim Když se zastavite ke mně a udělate si Dwg u mně Nikam neposilam na půjčeni... Vím že jsou i lidi kteři by mi to poslali z5 ale jistotka je jistotka

a jen tak mimochodem... odkud jsi???
Návrat nahoru Goto down
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyMon Mar 05, 2007 7:53 pm

Havířov
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyMon Mar 05, 2007 8:01 pm

vampix napsal:
Havířov

jo... sry... já si to nahoře nepřečet... tak nic... no... to je přes celou republiku...
Návrat nahoru Goto down
lukas1135
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
lukas1135

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 04. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyMon Mar 05, 2007 8:24 pm

fuha ako tu citam tak najvysia ponuka tu je 500.....na slovensku by ste to predali asi drahsie a keby si to prepocitate na ceske koruny mozno aj nieco na tom ziskate
Návrat nahoru Goto down
http://pispi.editboard.com/index.htm
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyFri Mar 23, 2007 12:38 am

Hoši hra je stále na prodej
Návrat nahoru Goto down
Sisah
Prohlížeč

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 08. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyTue May 08, 2007 4:29 pm

Koupil bych ho za 1300 kc jestli ho jeste mas
Návrat nahoru Goto down
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyTue May 08, 2007 11:12 pm

sry už neni zapomněl jsem to sem napsat
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane EmptyWed May 09, 2007 6:34 pm

LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prodám Gta Lcs Nepatchovane   Prodám Gta Lcs Nepatchovane Empty

Návrat nahoru Goto down

Prodám Gta Lcs Nepatchovane
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» PRODAM PSP

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Bazar :: Prodám-
Přejdi na: