Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

PSL pls pls pls help me!!! :'-(

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
jirsa.jakub
Prohlížeč

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 27. 12. 07

PSL pls pls pls help me!!! :'-( Empty
PříspěvekPředmět: PSL pls pls pls help me!!! :'-(   PSL pls pls pls help me!!! :'-( EmptyThu Dec 27, 2007 10:44 pm

Ahoj,
Jsem uplny zacatecnik s PSP a chtel bych si stahovat hry z netu. Hledal jsem ruzny navody ale vse je jen na Fw do 3.03 já mam 3.71 prosim vysvetlete mi nekdo co je to downgrade pls help. poradte mi jak kde stahovat hry a hlavne jak je dostat do PSP. Question Question Question Question Question Question
Návrat nahoru Goto down
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: PSL pls pls pls help me!!! :'-(   PSL pls pls pls help me!!! :'-( EmptyWed Jan 02, 2008 9:49 pm

? Wáu
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
S!LenT
Základní Letec
Základní Letec
S!LenT

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 16. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: PSL pls pls pls help me!!! :'-(   PSL pls pls pls help me!!! :'-( EmptyThu Jan 03, 2008 10:02 pm

Poradim ti,najdi si nekoho v tvem okoli kdo ti udela flash pomoci pandory a potom si to updatni na nejaky custom firmware (doporucuji 3.71 m33-4,ten mam ja) nebo si pockej az nekdo prijde na jiny zpusob
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: PSL pls pls pls help me!!! :'-(   PSL pls pls pls help me!!! :'-( Empty

Návrat nahoru Goto down

PSL pls pls pls help me!!! :'-(
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: PSP :: Problémy-
Přejdi na: