Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

POMOC! POMOC! SLIM!

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
QCLucas

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 10. 03. 08

POMOC! POMOC! SLIM! Empty
PříspěvekPředmět: POMOC! POMOC! SLIM!   POMOC! POMOC! SLIM! EmptyMon Mar 10, 2008 2:06 pm

NEMUZU SEHNAT NIKOHO NA FLASH SLIMU. KONTAKTOVAL SEM NĚKOLIK LIDÍ Z PSP MAPY ALE NIKDO SE MI NEOZVAL ZPET. POKUD TO NEKDO Z VÁS UMÍ, PROSÍM PROSÍM OZVETE SE. SEM Z PRAHY. DAM 500,- DÍKY
Návrat nahoru Goto down
Drasto
Základní Letec
Základní Letec

Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 17. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: POMOC! POMOC! SLIM!   POMOC! POMOC! SLIM! EmptyTue Jul 15, 2008 9:00 pm

Návrat nahoru Goto down
Cvak01
Moderátor
Moderátor
Cvak01

Poeet p?íspivku : 187
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: POMOC! POMOC! SLIM!   POMOC! POMOC! SLIM! EmptyFri Jul 18, 2008 5:26 am

mi posli PSP ja ti ho flashnu Very Happy teda ted uz ne , v utery jedu do anglie Wink
Návrat nahoru Goto down
Oliver

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 21. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: POMOC! POMOC! SLIM!   POMOC! POMOC! SLIM! EmptyMon Jul 21, 2008 5:50 pm

prosim vas ja chci STRASNE ALE FAKT STRASNE PSP !!!!!!!!
Zkousel jsem hledat na internetu ale je jich tam tolik ze nevim co si mam koupit. Vyplati se treba koupit tenhleten http://www.asus.cd/ostatni/sony-playstation-portable-base-pack-psp-slim-lite-cerny-poskozeny-obal-20-sleva-ps719409953-20/
fakt ho mam jen na volnou chvili ne ze bych stim vkuse hral jen pro pobaveni si zahrat poradte mi chtel bych tak psp 3500-4000 nechci do toho vrazit vsechny uspory Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad No No No No No affraid affraid affraid confused confused confused confused confused confused
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

Poeet p?íspivku : 326
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: POMOC! POMOC! SLIM!   POMOC! POMOC! SLIM! EmptySun Aug 03, 2008 7:54 pm

a co název topicu??

->LOCK<-
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: POMOC! POMOC! SLIM!   POMOC! POMOC! SLIM! Empty

Návrat nahoru Goto down

POMOC! POMOC! SLIM!
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» pomoc s psp