Juri Prohlížeč
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 16. 04. 08
| Předmět: Problémek se kterým nikdo neví jak hnout - poraďte pls Wed Apr 16, 2008 10:20 pm | |
| Tak abych to nastínil. Dneska mi přišlo moje new psp slim. Nahral sem si na kartu obrázky a že je vyzkouším dát na pozadí. No dal sem si jeden obrázek na pozadí a chtěl jsem prohodit ještě jednu nastavitelnou položku.... Předtím jsem to zkoušel a změnili se tlačítka (jejich vzhled) tak to prohazuju a začne pracovat. Psp maká minut, dvě, tři, pět. Tak si říkám, to není normální. Tak sem vyluftoval baterku, pač vůbec nereágovalo. Mno vrátím jí zpatky a zapnu a co se nestane.... tramtadadá. Ledka Power se rozsvítí ale displej ne a ani oranžová ledka na levo nebliká že načítá data. Nejde vypnout, pouze pokud dlouho držím power. Už fakt nevím o s tímByli jsme pak za típkem s kamarádem, že by mohl zkusit pomocí pandory přehrát firmware, ale nic. I s pandorou nasta ten samej efekt. Ale povedlo se nám to jednou úplnou náhodou nahodit. Zarazilo nás ale růžoví pozadí a jazyk v japonštině. Pak sme to zkoušeli znovu a opět to nešlo. Ledka svítí ale PSP nemaká. Poraďte mi lidi jsem už v koncích... | |
|
tom Admin
Poeet p?íspivku : 506 Age : 33 Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: Problémek se kterým nikdo neví jak hnout - poraďte pls Fri Apr 18, 2008 4:43 pm | |
| Úplně jednoduše, přesně tohle má můj známej a jeho PSP se mi už druhej měsíc válí doma... Prostě nereaguje... Jediná možnost je,reklamace | |
|
spojesedum Letec 1.Třída
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 13. 03. 08
| Předmět: Re: Problémek se kterým nikdo neví jak hnout - poraďte pls Sat Apr 19, 2008 12:03 am | |
| taky bych to viděl na reklamaci... | |
|
Juri Prohlížeč
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 16. 04. 08
| Předmět: Re: Problémek se kterým nikdo neví jak hnout - poraďte pls Thu Apr 24, 2008 11:10 pm | |
| jj Reklamace pomohla PSP už fungujue :D:D | |
|
tom Admin
Poeet p?íspivku : 506 Age : 33 Registration date : 02. 03. 07
| Předmět: Re: Problémek se kterým nikdo neví jak hnout - poraďte pls Thu Apr 24, 2008 11:37 pm | |
| Výborně... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Problémek se kterým nikdo neví jak hnout - poraďte pls | |
| |
|