Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Internet browser

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Lukill18
Prohlížeč
Lukill18

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 27. 06. 08

Internet browser Empty
PříspěvekPředmět: Internet browser   Internet browser EmptyTue Jul 15, 2008 7:45 pm

Čau nastavil sem si internet připojení mam 100% ale když si chci dát internet browser tak se mě to zeptá na 4 číselný heslo...dik za odpovědi...
Návrat nahoru Goto down
Drasto
Základní Letec
Základní Letec

Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 17. 06. 08

Internet browser Empty
PříspěvekPředmět: Re: Internet browser   Internet browser EmptyTue Jul 15, 2008 8:59 pm

no to mas to tvoje heslo co mas na ty svi wifi siti zejo,ja kdyz jsem si delal wifi sit tak jsem si tam zandaval heslo no a tohle heslo to je
Návrat nahoru Goto down
Zbyhna97
Prohlížeč

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 22. 08. 08

Internet browser Empty
PříspěvekPředmět: Re: Internet browser   Internet browser EmptyFri Aug 22, 2008 8:30 pm

jak sis udelal to wifi ? ja nevim ani co to je :-) a taky nevim jak dat do PSP ty hry ... delal sem to podle vaseho navodu s tou slozkou ISO a nic se mne na PSP nezobrazilo :-( dik za radu
Návrat nahoru Goto down
pítr

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 25. 04. 10

Internet browser Empty
PříspěvekPředmět: Re: Internet browser   Internet browser EmptySun Apr 25, 2010 12:13 pm

zdravim mam takoví dotaz kdyz si spustim na psp internet dam tam treba seznam tam mi to nechce ukazovat nektera pismena napr misto přihlasit mi to tam pise P_ihlásit nevite nikdo co stim Sad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Internet browser Empty
PříspěvekPředmět: Re: Internet browser   Internet browser Empty

Návrat nahoru Goto down

Internet browser
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» internet
» Internet
» PSP internet