Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

>NÁVOD< Jak na internet

Goto down 
+4
dunex
W!tekS
Pino
tom
8 posters
AutorZpráva
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

>NÁVOD< Jak na internet Empty
PříspěvekPředmět: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptyWed Mar 07, 2007 11:44 pm

Je to zcela prosté,když jsem se nemohl připojit já,tak mě to strašně štvalo,ale když jsem zalez tam kde je pohodlný free a dostupný signál,tak jsem byl radostí bez sebe a teď se s vámi rád podělím o tento přehledný návod.

Takže ze všeho nejdůležitější je signál a stanice,kde nepotřebujete ochranný klíč.Když se vám povede chytit signál nad 60% a nemá ochranu (None WEP),tak se zkuste připojit,někdy se to povede při běžném brouzdání městem,ale na jistotu to jde v barech nebo restauracích kde mají Wi-Fi zdarma...Většinou toto mají sportbary a nebo lepší bary ve trošku větších městech.Jinak to jde i na letištích,obchodních střediskách,KFC,McDonald´s atd...

Pro:
>NÁVOD< Jak na internet Screen1gi3
Vytvořil: myc0e * administrátor PeEsPe Fóra

1.Posuňme knoflík,který se přepíná mezi IRDA a Wi-Fi nahoru,aby jsme měly zapnutou podporu pro chycení signálu.

Tak,jak je to na obrázku:
>NÁVOD< Jak na internet Sony_psp_wifi

2.Najeďme na Network Settings
>NÁVOD< Jak na internet Screen2ou6

3.Zadáme Infrastructure Mode:
>NÁVOD< Jak na internet Screen4so9

4. ...New Connection...
>NÁVOD< Jak na internet Screen5ol6

5. ...Scan...
>NÁVOD< Jak na internet Screen6vr7

...
>NÁVOD< Jak na internet Screen7ja8

6. Najdete si přijímač kde je signál,alespoň nad 60% a v položce WEP je napsáno none.Znamená to,že je síť spustitelná bez potřeby ochraného klíče.Potvrdíte...pořád budete mačkat X až dojedete k obrazovce kde je napsáno TEST CONNECTION.Vy potvrdíte a když projdete,tak se vám zobrzí takové panely.Vše je O.k. a jdeme na č.7.

7.Úplně z toho vyjeďte a jděte do Web Browser:
>NÁVOD< Jak na internet Screen8dh0

8.Vyberete název té sítě co jste si vybraly při hledání signálu a jdáte X.
9.Připojíte se a...Surfujete!
>NÁVOD< Jak na internet Googleonpspbrowser
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
Pino
Základní Letec
Základní Letec
Pino

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptyTue Oct 02, 2007 4:21 pm

zatím nemám PSP, ale na konci rijna si ho urcite poridim.. zajima me jak se da na PSP napsat webova adresa, kdyz tam neni zadna klavesnice?? Dix
Návrat nahoru Goto down
http://www.mystreamband.com
W!tekS
Moderátor
Moderátor
W!tekS

Poeet p?íspivku : 138
Registration date : 10. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptyTue Oct 02, 2007 9:55 pm

pěkný návod Wink
- - -
Pino: Normálně tam máš virtuální klávesnici na který se pohybuješ pomocí šipek Smile
Návrat nahoru Goto down
Pino
Základní Letec
Základní Letec
Pino

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 02. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptyWed Oct 03, 2007 4:37 pm

W!tekS: Tak to asi chce trochu zvyku.. za jak dlouho se da napsat veta o 10 slovech?? :-D takze dix.. nad tim jsem dlouho premejslel.:-D
Návrat nahoru Goto down
http://www.mystreamband.com
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptyWed Oct 03, 2007 4:39 pm

Slovo máš za cca 5 vteřin.
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
W!tekS
Moderátor
Moderátor
W!tekS

Poeet p?íspivku : 138
Registration date : 10. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptyWed Oct 03, 2007 10:24 pm

Jo opravdu to není nic složitýho Wink
Ale k topicu: Mohl bys tam doplnit, že pokud má někdo doma WiFi, tak se většinou nejdepřipojit bez toho aniž bys šel do Ovládací Panely -> Síťová připojení - Kliknout na Vaše připojení a opsat do PSP všechny čísla ( DNS, IP, Masky.. ) tzn musíte dát manually, ne automatic. A samozřejmě pokavaď máte WEP zabezpečení nebo tak, musíte zadat i váš klíč... Wink
Návrat nahoru Goto down
dunex
Prohlížeč

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 16. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptySat Oct 13, 2007 8:11 pm

pude tenhle navod na verzi fw 3.50
Návrat nahoru Goto down
Quikeyed
Prohlížeč

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 19. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptySun Jun 22, 2008 10:40 am

Funguje to i na PSP Slim?
Návrat nahoru Goto down
Kapr12
Starší Letec
Starší Letec
Kapr12

Poeet p?íspivku : 128
Registration date : 17. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptySun Jun 22, 2008 7:11 pm

JO!!!!
Návrat nahoru Goto down
http://mujboard.cz/fingerboard/
1george

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 21. 02. 09

PříspěvekPředmět: psp-net   >NÁVOD< Jak na internet EmptySat Feb 21, 2009 4:44 pm

me to furt píše conection error bo co prosím poradte
Návrat nahoru Goto down
sk3r0

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 14. 12. 10

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet EmptyTue Dec 14, 2010 9:32 pm

Aho ahoj normalne jsem tohle udelal az do bodu 6 a kdyz mi to naslo tak mi to normalne naslo tu moji wifi router co mam doma le kdyz jsem na ni najel tak byla sediva signal 100% anapsany u toho Not Supported. Nevite prosim nekdo co s tim kdo by mi poradil jsem ohotny platim zlatem Very Happy Very Happy prosím moc moc.... Jestůi by nekdo mohl tak at klidne napise i na email nebo jsem je to jednou Email : bracha12@volny.cz
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: >NÁVOD< Jak na internet   >NÁVOD< Jak na internet Empty

Návrat nahoru Goto down

>NÁVOD< Jak na internet
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» CF 3.10OE-A Navod by Dolik

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: PSP :: Návody-