Je to zcela prosté,když jsem se nemohl připojit já,tak mě to strašně štvalo,ale když jsem zalez tam kde je pohodlný free a dostupný signál,tak jsem byl radostí bez sebe a teď se s vámi rád podělím o tento přehledný návod.
Takže ze všeho nejdůležitější je signál a stanice,kde nepotřebujete ochranný klíč.Když se vám povede chytit signál nad 60% a nemá ochranu (None WEP),tak se zkuste připojit,někdy se to povede při běžném brouzdání městem,ale na jistotu to jde v barech nebo restauracích kde mají Wi-Fi zdarma...Většinou toto mají sportbary a nebo lepší bary ve trošku větších městech.Jinak to jde i na letištích,obchodních střediskách,KFC,McDonald´s atd...
Pro:
Vytvořil: myc0e * administrátor PeEsPe Fóra
1.Posuňme knoflík,který se přepíná mezi IRDA a Wi-Fi nahoru,aby jsme měly zapnutou podporu pro chycení signálu.
Tak,jak je to na obrázku:
2.Najeďme na Network Settings
3.Zadáme Infrastructure Mode:
4. ...New Connection...
5. ...Scan...
...
6. Najdete si přijímač kde je signál,alespoň nad 60% a v položce WEP je napsáno none.Znamená to,že je síť spustitelná bez potřeby ochraného klíče.Potvrdíte...pořád budete mačkat X až dojedete k obrazovce kde je napsáno TEST CONNECTION.Vy potvrdíte a když projdete,tak se vám zobrzí takové panely.Vše je O.k. a jdeme na č.7.
7.Úplně z toho vyjeďte a jděte do Web Browser:
8.Vyberete název té sítě co jste si vybraly při hledání signálu a jdáte X.
9.Připojíte se a...Surfujete!