Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Jaké máte zkušenosti s pádama?

Goto down 
+7
narliza
W!tekS
M4DD M4XX
vampix
Cvak01
marek_2080
tom
11 posters
AutorZpráva
tom
Admin
Admin
tom

Poeet p?íspivku : 506
Registration date : 02. 03. 07

Jaké máte zkušenosti s pádama? Empty
PříspěvekPředmět: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptyFri Mar 09, 2007 4:00 pm

Celkem špatný pocit.Sedíte si na WC,vykonáváte potřebu a nejdenou vám PSP vypadne z ruky hezky šikmo na zem.PSP se v momentě vyplo a nešlo zapnout,celej vyděšenej jsem to říkal rodičům a táta ať přinesu nabíječku,tak jsem jí přinesl a šlo to... Wink Už jsem si myslel,že je po něm...Měl jsem totiž sloabou baterku a jak spadlo,tak se asi v přesně ten moment vyplo PSP na nedostatek baterie.Nebo nevím,ale bylo mi do breku.Když jsem šel přez něj,tak jsem zakopl o nabíjecí kabel a z kuchyňské linky opět na zem,ale toto byla větší výška.Nic se nestalo,ale teď si ho budu o víc vážit!
Návrat nahoru Goto down
https://peespe.forumczech.com
marek_2080
Prohlížeč
marek_2080

Poeet p?íspivku : 8
Registration date : 05. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptyFri Mar 09, 2007 4:15 pm

Já si na takový věci dávám hodně velkej pozor. Třeba ani telefon mi nikdy nespadnul na zem. Skoro to budou 3 roky co mi spadnul na zem foťák (měl jsem ho ani ne měsíc). Spadnul na objektiv a ten se z části zarazil dovnitř. Bylo mi hrozně, ale opravili to rámci záruky a nic to nestálo. Kdyby mi spadlo PSP, nový bych si musel kupovat sám...
Návrat nahoru Goto down
Cvak01
Moderátor
Moderátor
Cvak01

Poeet p?íspivku : 187
Registration date : 03. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptyFri Mar 09, 2007 4:28 pm

PSP je nesmrtelný !!! mě spadlo asi z 220 cm a v pohodě ...ale měl se taky strach jak svina , vypadla mi z neho baterka , umd a dokonce aji karta , ale v pohode nastartovalo.V pohode sem lezel v posteli (mam prakticky dvou patrovej pokoj a postel je nahore) paril GTA , PSP v nabijecce a chtel sem se jit asi napit a jak sem v tech kabelech byl zamotanej ...zbytek si asi domyslite sami
Návrat nahoru Goto down
tom
Admin
Admin
tom

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptyFri Mar 09, 2007 4:34 pm

Jo jo špatný pocit,když pomalinku zjišťujete co s tím je...
Návrat nahoru Goto down
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

Poeet p?íspivku : 99

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptyFri Mar 09, 2007 7:44 pm

A pro to vyvinulo sony příslušenství k psp pod názvem "Poutko na ruku" uaaaa nemít ho tak psp nezvedam nad stůl nebo postel nad 10 cm
Návrat nahoru Goto down
M4DD M4XX
Zastupitel Seržanta
Zastupitel Seržanta
M4DD M4XX

Poeet p?íspivku : 172

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptyFri Mar 09, 2007 9:40 pm

vampix napsal:
A pro to vyvinulo sony příslušenství k psp pod názvem "Poutko na ruku" uaaaa nemít ho tak psp nezvedam nad stůl nebo postel nad 10 cm
což poutko je sice praktický ale neestetický...
Návrat nahoru Goto down
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptySat Mar 10, 2007 2:33 am

mně je to teda jedno... Ja radši obejdu estetiku a nějakou krásu a radši zabezpečim Protože jenom kvůli tomu aby moje Psp vypadalo dobře nebudu pak kupovat nové když mi to spadne a rozbije... Ale tak každy máme svůj názor...
Návrat nahoru Goto down
M4DD M4XX
Zastupitel Seržanta
Zastupitel Seržanta
M4DD M4XX

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptySat Mar 10, 2007 11:40 am

vampix napsal:
mně je to teda jedno... Ja radši obejdu estetiku a nějakou krásu a radši zabezpečim Protože jenom kvůli tomu aby moje Psp vypadalo dobře nebudu pak kupovat nové když mi to spadne a rozbije... Ale tak každy máme svůj názor...
když už si tak praktickej, moch sis koupit ponožky místo PSP...
Návrat nahoru Goto down
vampix
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
vampix

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptySat Mar 10, 2007 1:38 pm

L O L Hej řikam že to je každého věc jestli si tam da poutko a bude svoje psp chránit nebo radši bude riskovat že ho někde rozflakam... tak se uklidni ok?
Návrat nahoru Goto down
M4DD M4XX
Zastupitel Seržanta
Zastupitel Seržanta
M4DD M4XX

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptySat Mar 10, 2007 2:49 pm

vampix napsal:
L O L Hej řikam že to je každého věc jestli si tam da poutko a bude svoje psp chránit nebo radši bude riskovat že ho někde rozflakam... tak se uklidni ok?
umíš česky? je každýho věc, jestli si rozflákáš PSP?
Návrat nahoru Goto down
tom
Admin
Admin
tom

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptySat Mar 10, 2007 2:53 pm

Nehádejte se!Nemám to moc v lásce.
Návrat nahoru Goto down
W!tekS
Moderátor
Moderátor
W!tekS

Poeet p?íspivku : 138
Registration date : 10. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptySun Mar 11, 2007 11:41 pm

Tak já musim zaklepat, jěště mi PSP ani jednou nespadlo, a doufám, že to tak zůstane... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
narliza
Letec 1.Třída
Letec 1.Třída
narliza

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 05. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptySat Apr 07, 2007 1:23 am

mně ještě taky ne a jsem rád, kámošovi spadllo do vany je to degen albino
Návrat nahoru Goto down
Dusheyn
Prohlížeč
Dusheyn

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 05. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptyWed May 02, 2007 2:04 pm

mne este psp tiez nespadlo a to len koli tomu ze tam mam putko a nemyslim si ze by to bolo neesteticke...podla mna to vyzera dobre...ja ho mam v ciernej farbe ako psp a este su tam aj napisi PSP Razz
Návrat nahoru Goto down
El Quebrado
Základní Letec
Základní Letec
El Quebrado

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 08. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptySun Dec 09, 2007 5:36 am

Mě už spadlo asi 2-krát a pokaždý z něho vyletělo UMD, Baterka, Memorka
... taky blbej pocit
Návrat nahoru Goto down
kocourekjarda
Základní Letec
Základní Letec
kocourekjarda

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 22. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptyWed Feb 27, 2008 12:17 pm

me psp mi zatim nespadlo ale ma byt odolne do padu z vysky 2 metru ma to uprostred takovou polo vystuhu aspon by melo afro
Návrat nahoru Goto down
Mr.X_
Admin
Admin
Mr.X_

Poeet p?íspivku : 326

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? EmptyThu Feb 28, 2008 10:06 pm

kocourekjarda napsal:
me psp mi zatim nespadlo ale ma byt odolne do padu z vysky 2 metru ma to uprostred takovou polo vystuhu aspon by melo afro

tak na nějakou odolnost a výztuhu zapomeň... měl sem psp několikrát rozebraný a jestli výztuhou myslí ten obyčejnej kus plechu, co drží displej, tak to sou maséři jak _hovado_... lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jaké máte zkušenosti s pádama?   Jaké máte zkušenosti s pádama? Empty

Návrat nahoru Goto down

Jaké máte zkušenosti s pádama?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Aky mate wallpaper na svojom PSP?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: PSP :: Pokec-
Přejdi na: